Συνεργασίες 6950380444

Η BoneBarf

Πρωτη παραγωγή 2013

 

Η ΑΠΑΡΧΗ

Έγινε το 2013 όπου ξεκίνησε η παράγωγη ωμής διατροφής για σκύλους B.A.R.F.  Σε ιδιόκτητο εργαστήριο catering πλήρως εξοπλισμένο για μικρή παραγωγή. Εδώ αναπτύξαμε και τελειοποιήσαμε τις συνταγές μας έπειτα από πολλές δοκιμές και μικροβιολογικές αναλύσεις.Και εδώ δώσαμε και την πρώτη υπόσχεσή μας .

θα παράγουμε τροφές που θέλουμε να ταΐζουμε και στα δικά μας σκυλία!!!!

 

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ

Από το καλοκαίρι του 2015 η Bone πετυχαίνει το δεύτερο μεγάλο της στοίχημα και βιομηχανοποιεί  την παραγωγή κρατώντας την αρχική ποιότητα των συνταγών. Καταφέραμε την παραγωγή τροφής B.A.R.F. χωρίς καμιά προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών!.

Μεγάλη βαρύτητα δώσαμε στην άμεση σύνδεση με πτηνοτροφεία και σφαγεία για να πετύχουμε το πιο φρέσκο προϊόν για την τροφή μας. Έτσι διασφαλίζουμε Ελληνικά κρέατα τα οποία σφαγιάστηκαν λίγες ώρες πριν την επεξεργασία τους , και τηρώντας πλήρως την σωστή αλυσίδα ψύξης και μεταφοράς έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, και αυτό φαίνεται!!!

Το ίδιο γίνεται και με την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας αλλά και με την κεντρική λαχαναγορά Θεσσαλονίκης. Διαλεγμένες πρώτες ύλες κατάλληλες για ανθρώπινη κατανάλωση.

Σήμερα φτάσαμε σε ένα επίπεδο παραγωγής ανώτερης ποιότητας ωμής διατροφής (B.A.R.F.) με συνταγές που αταποκρίνονται σε όλους τους τύπους σκυλιών καλύπτοντας το 100% των καθημερινών τους αναγκών!

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΗBone.gr χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να πετύχει τη μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια.

  • Έτσι λοιπόν σεβόμαστε και υλοποιούμε πλήρως τα πρότυπα  μεταφοράς και ψύξης που ισχύουν και για τα τρόφιμα που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.
  • Πριν από την επεξεργασία περνάμε τις πρώτες ύλες από υπέρυθρες ακτίνες UV-C έτσι ώστε να εκμηδενίσουν τυχών μικροβιακά φορτία (και της σαλμονέλας).
  • Καταψύχουμε με κατάψυξη σοκ (-37 βαθμούς Κελσίου) για να πετύχουμε άριστη φρεσκάδα αλλά και να εξαφανίσουμε κάθε ίχνος βλαβερών ουσιών.
  • Ελέγχουμε δειγματολειπτικά τις τροφές μας σε ανεξάρτητα μικροβιολογικά εργαστήρια.